YHTEYDENOTOT

Miten voimme auttaa sinua?

Yhteystiedot

Medicininstruktioner Sverige AB
Storgatan 4
SE-411 24 GÖTEBORG
Ruotsi

+46 707 91 33 29
info@medicininstruktioner.se

Edustatko lääke- tai terveysteknologiayritystä?

Ota yhteyttä meihin, kun haluat julkaista koko hoitoketjulle – lääkärit, muu hoitohenkilökunta, apteekit ja potilaat – suunnattuja opastusvideoita sivustollamme. Laakeohjeet.fi-sivustolla vierailee lääkäreitä, sairaanhoitajia, apteekkihenkilökuntaa ja potilaita joka päivä.

Toimiiko yrityksesi muissakin Pohjoismaissa? Pyydä meiltä lisätietoa opastusvideoiden julkaisemisesta Ruotsin, Norjan ja Tanskan portaaleissamme.

Työskenteletkö hoitoalalla tai apteekissa?

Tilaa meiltä ilmaista materiaalia tai esitä ehdotuksiasi palvelumme parantamiseksi. Voit esittää myös toivomuksia sellaisten tuotteiden opastusvideoista, joiden haluaisit löytyvän laakeohjeet.fi-sivustolta. Tiettyyn tuotteeseen ja esittelytuotteisiin liittyvissä kysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä tuotteesta vastaavaan yritykseen.

Tilaa muistutuskortti

Haittavaikutusten
raportointi

Kommentteja, raportteja ja kysymyksiä haittavaikutuksista ei tule jättää tämän verkkosivuston kautta eikä sähköpostitse Medicinistruktioner Sverigelle. Mahdolliset haittavaikutukset voidaan raportoida suoraan Fimean verkkosivuston kautta: www.fimea.fi