TIETOA MEISTÄ

Autamme potilaita käyttämään heille määrättyjä lääkkeitä oikealla tavalla

Laakeohjeet.fi on verkkoalusta opastusvideoille lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden oikeaa käyttöä varten.

Yritys

Medicininstruktioner Sverige AB

Perustamisvuosi

2021

Omistajat/perustajat

Therese Christiernin ja Hans Lindh

Tavoite

Haluamme edistää potilaiden sitoutumista hoitoonsa ja lääkkeiden turvallista käyttöä keräämällä opastusvideoita lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden oikeasta käytöstä yhdelle sivustolle. Helppokäyttöinen verkkoalustamme keskittyy opastusvideoihin. Haluamme tarjota opastusvideoita kaikentyyppisistä hoidoista sekä potilaille että hoitohenkilökunnalle.

Palvelumme

Laakeohjeet.fi on maksuton ja riippumaton palvelu, joka keskittyy opastusvideoihin potilaille, hoitohenkilöstölle, apteekeille ja hoitoalan kouluttajille.

Palvelu tarjoaa helposti saavutettavaa ja luotettavaa tukea potilaille ja koko hoitoketjun toimijoille regulatiivisten vaatimusten mukaan tarkastettujen opastusvideoiden avulla. Oikea tieto edistää parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamista, potilaiden sitoutuneisuutta hoitoonsa ja lääkkeiden turvallista käyttöä.

Potilaat saavat tiedon laakeohjeet.fi-sivuston opastusvideoista hoito- ja apteekkihenkilökunnalta, jotka puolestaan saavat opastusvideoista tukea neuvontatyöhönsä, lääkkeiden määräämiseen sekä lääkkeiden käsittelyyn ja antamiseen liittyvien ohjeiden päivittämiseen ja koulutukseen.

Palvelu on saatavilla verkossa kaikkina vuorokauden aikoina tietokoneella ja muilla älylaitteilla. Palvelu on helppokäyttöinen, helposti saavutettava, kestävä ja terveystaloudellisesti kannattava.

Hoitoketjun yhteistyökumppani

Laakeohjeet.fi haluaa olla tärkeä yhteistyökumppani hoitohenkilöstölle, apteekeille ja muille terveysalan toimijoille ja sitä kautta myös potilaille. Laakeohjeet-fi-sivuston opastusvideoiden avulla oikea tieto lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden turvallisesta käytöstä on helposti saavutettavissa.

Palvelu on käytössä neljässä Pohjoismaassa: