JULKAISE OPASTUSVIDEO

Varmista tuotteesi oikea käyttö

Paranna lääkkeen tai lääkinnällisen laitteen käyttäjäkokemusta – 100% digitaalisesti.

Toimitko tuotevastaavana?

Voimme auttaa kirjallisten ohjeiden muuttamisessa koko hoitoketjulle suunnatuksi opastusvideoksi lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden verkkoalustalle laakeohjeet.fi.

Sivustomme laakeohjeet.fi kautta regulatiivisten vaatimusten mukaan tarkastetut opastusvideot ovat saatavilla koko Suomessa:

  • tuotteita potilaille määrääville lääkäreille
  • potilaille, joille tuotteita on määrätty
  • sairaanhoitajille ja apteekeille neuvontaa varten
  • hoitohenkilöstön koulutukseen

Videot ovat aina saatavilla – helposti ja potilasturvallisesti.

Opastusvideoiden julkaiseminen

Palvelun tilanneet asiakkaat voivat julkaista opastusvideoita sivustolla laakeohjeet.fi. Tilausajan ja videoiden julkaisemisen voi aloittaa milloin tahansa. Valmiiden, hyväksyttyjen opastusvideoiden julkaiseminen on nopeaa ja helppoa: Asiakas lähettää videon meille ja me luomme tuotteelle oman sivun, jolla voi julkaista myös muita tuotetta koskevia tietoja ja linkkejä. Kaiken julkaistavan materiaalin tulee noudattaa Suomessa voimassa olevia säännöksiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Opastusvideoiden tuottaminen

Meillä on vankka kokemus opastusvideoiden tuottamisesta verkkoalustoillemme. Oma tuotantotiimimme auttaa teitä koko prosessin ajan käsikirjoituksesta valmiiseen videoon. Teidän tehtäväksenne jää palautteen antaminen ja käsikirjoituksen hyväksyminen sekä kertojaäänen valinta – me hoidamme loput! Videon tuottamisen hinta riippuu tuotetyypistä, tuotteen käyttötavasta ja videon pituudesta. Voimme tuottaa videon ilmoittamanne budjetin mukaisesti tai antaa teille tarjouksen toimeksiantonne perusteella. Meillä on alan huippuosaamista ja pitkä kokemus ja tunnemme alaa koskevat säännökset. Opastusvideot voidaan tuottaa animoituina tai videokuvana ja muokata tarvittaessa myös ruotsinkielisiksi ja pohjoismaisiksi versioiksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!.

Palvelu on käytössä neljässä Pohjoismaassa: