Lääkeohjeet-aloitussivu

Hoitoalueet

Missio

Haluamme edistää lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden turvallista käyttöä helppokäyttöisillä ja selkeillä opastusvideoilla. Tietoa ja tukea on aina saatavilla parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Haluamme tarjota opastusvideoita kaikentyyppisistä hoidoista ja edistää potilaiden sitoutumista hoitoonsa.

Laakeohjeet.fi keskittyy opastusvideoihin lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden oikeasta käytöstä ja tarjoaa tukea potilaille ja koko hoitoketjulle: hoitohenkilökunnalle, apteekeille ja muille hoitoalan toimijoille.

Visio: haluamme tarjota kaikille potilaille opastusvideoita heille määrätyistä lääkkeistä tai lääkinnällisistä laitteista sivustolla laakeohjeet.fi.

Potilaille

Ennen hoidon aloittamista potilailla on usein paljon kysyttävää. He tarvitsevat oikeaa tietoa heille määrätyn lääkkeen tai lääkinnällisen laitteen käytöstä. Laakeohjeet.fi-sivuston opastusvideoista potilaat, heidän läheisensä ja tukihenkilönsä saavat aina tukea ja selkeitä ohjeita olinpaikasta riippumatta. Videot ovat saatavilla tietokoneella ja muilla älylaitteilla.

Haluamme helpottaa potilaiden ja heidän läheistensä elämää videoidemme avulla.

Hoito- & Apteekkihenkilökunnalle

Opastusvideot on tarkoitettu lääkkeiden määräämisen, neuvonnan ja koulutuksen tueksi. Videolinkin voi lähettää potilaalle tai asiakkaalle suoraan sivustolta tekstiviestinä tai sähköpostitse. Kätevää ja helppoa! Sivustolta voi myös tilata maksuttoman muistutuskortin potilaille ja asiakkaille.

Lääkkeitä valmistavalle ja niitä antavalle henkilökunnalle tarkoitetut opastusvideot löytyvät täältä.

Tilaa muistutuskortti